7Gelijkenissen
               
               
7Gelijkenissen  Er is zoveel keuze
               
  Er is een zee aan wijn en wijnstijlen waartussen je moet kiezen. Wil je heel de avond giechelen? Drink dan Arinto: frivool en fris. Liever een gezellige avond voor het haardvuur, dan is Mother’s Milk Shiraz je beste keuze. Klaar voor een uitdaging? Probeer dan de complexe Oostenrijkse Sankt Laurent.Cheap en sexy? La Inocencia is your girl!
               
7Gelijkenissen
               
               
7Gelijkenissen
               
               
7Gelijkenissen  All the Good Ones Are Taken
               
  Om topwijn te produceren, moet je het rendement van je wijngaard laag houden. Dat betekent schaarste!  Je zal ‘commitment’ moeten tonen en lid worden van een wijnclub om de echte pareltjes in handen te krijgen.
               
7Gelijkenissen  Ze zijn duur
               
 

Goedkope wijnen zijn niet lekker, want kwaliteitsvolle druiven zijn nu eenmaal duur. Heeft je wijn op hout gezeten? Voeg er dan nog maar wat extra eurootjes aan toe.

               
7Gelijkenissen  Ze laten op zich wachten
               
 

Wijn uit de supermarkt wordt hevig bewerkt. Ze zijn meteen drinkensklaar, maar je zal ze nooit kunnen bewaren. Natuurlijke schoonheid heeft niet teveel franjes nodig. Alleen wat tijd om te rijpen.  

               
7Gelijkenissen
               
               
7Gelijkenissen
               
7Gelijkenissen  Ze nesten graag
               
  Wijnen verhuizen liever niet teveel. Zoals ‘sommige’ vrouwen bouwen ze graag nestjes. Ze willen een stabiele omgeving. Niet te warm en niet te koud.
               
7Gelijkenissen  De exotische zijn intimiderend, de traditionele veilig
               
  Exotische wijnen doen je een onbekend stukje van de wereld ontdekken. In België, is Frankrijk ons eerste wijnlief. We zullen er dan ook altijd een zwakke plek voor hebben. Vergeet soms eens niet uit je comfort zone stappen!
               
7Gelijkenissen  Je smaak verandert met de ouderdom
               
  Misschien heb je je in je jeugd laten verleiden door een voluptueuze Malbec, maar heb je het nu toch meer  voor een elegante Riesling. Het maakt deel uit van je reis door het universum van wijn. What's your flavour of the season?       
               
7Gelijkenissen