We Netflix & chillen wat af dezer dagen. En let’s be honest: ook de wijn vloeit rijkelijk. Maak jouw binge-avonden nu nog gezelliger met de perfecte combinatie van jouw favoriete Netflix-serie en onze Netflix & Chill Box.

wine country

Weleens een wine tasting gedaan?
Dan weet je dat je het niet door moet slikken maar
alleen moet proeven. Dat hebben de dames in Wine Country niet goed begrepen, en dat levert een hilarische vriendinnenfilm op.

uncorked

Elijah moet een manier vinden om zijn droom om meestersommelier te worden in balans te brengen met de verwachtingen van zijn vader, zodat hij het populaire barbecue restaurant van de familie Memphis kan voortzetten.

sour grapes

Met zakken vol geld, charisma en een bovennatuurlijk geheugen voor wijnjaren, verdient een zeer jonge Rudy Kurniawan de reputatie van een wijnkenner, die zich omringt met enkele van de meest fervente wijnkenners van de high society. Hij verdient in één jaar 35 miljoen dollar met de veiling van wijnen uit zijn 'magische kelder' en wint al snel het vertrouwen van de elite in wijnkringen.
Maar wanneer Bill Koch, een Amerikaanse topverzamelaar, en Laurent Ponsot, een Bourgondische wijnproducent, verdachte flessen ontdekken die door de markten zweven, begint een spannend onderzoek naar een van de meest ingenieuze zwendels van onze tijd.

chef's table

Geniet van de keukenavonturen van deze internationale culinaire sterren die een nieuwe dimensie geven aan gastronomie in deze Netflix Original-documentairereeks. Elke aflevering van Chef's Table krijgt een andere chef-kok in een ander deel van de wereld de kans om zijn kunsten te vertolken.

Liquid error (sections/pf-8e05b4c6 line 47): product form must be given a product