DE 5 LEUKSTE MOEDERDAGCADEAUS
VOOR MAMA’S DIE GRAAG WIJN DRINKEN


Nog op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Wij hebben het voor jou gevonden. Zet je mama eens lekker in de wijntjes!


Raise one to the one who raised you. 

Zijn de moeders in jouw leven echte wijnliefhebbers?
Dan vind je hier 5 ideale cadeaus op een rijtje. Van cadeau boxen tot elegante champagneglazen. Het beste van al? Je hoeft geen bankrekening leeg te plunderen, om jouw mama héél blij te maken.

Mocht je zelf niet langs kunnen gaan bij de moeder die jij wil verwennen, kan je al deze cadeautjes ook bij ze thuis laten bezorgen. De ideale verrassing dus!

Benieuwd? Let’s go!

Een fantastisch cadeau, voor een fantastische vrouw!

Moederdag is hét moment om jouw mama eens lekker te verwennen.

Voor maar slechts €25 verras jij jouw moeder dit jaar met heerlijke fles rosé, een fles prosecco en een leuk kaartje. Met de Moederdagbox van Our Daily Bottle zorg je voor een heerlijke en persoonlijke verrassing.

MOEDERDAGBOX

Pretty in pink

Geniet samen van het lentezonnetje met een frisse magnum rosé.

Is 1 fles rosé niet genoeg? Begrijpelijk! In gezelschap van échte wijnliefhebbers is zelfs een magnum in no time leeg. Bestel daarom nu ook onze rosé box en ontvang zes flessen heerlijke rosé bij jou thuis of laat ze leveren bij de moeder die jij dit jaar in de wijntjes wil zetten.

LET'S ROSÉ

Mornings are for mimosas. Cheers to you, Mom!

Op Moederdag mag je mama al eens verwend worden met een wat uitgebreider ontbijtje.
Natuurlijk mag een lekker glaasje prosecco hier niet ontbreken! Wil je het wat creatiever aanpakken? Maak dan een heerlijke mimosa met verse sinaasappelsap.

TIP 


Hoe organiseer je de lekkerste moederdagbrunch? 


Bij een lekker ontbijt horen natuurlijk verse broodjes en beleg. Zorg ook voor een eitje, bereid op de manier die jouw mama het lekkerst vindt. En wat is er beter bij een eitje dan spek?

Is je mama meer een zoetekauw? Maak dan heerlijke pannekoeken of wafels met wat fruit of ijs als topping. Ben je niet zo’n keukenprins(es)? Zorg dan voor croissants of chocoladebroodjes.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk nog de drank. Het is feest en dat moet gevierd worden. Zet deze deze speciale dag samen met je mama goed in, met een lekkere prosecco!

Optimaal bubbelgenot met jouw bubbel

Verras je mama met mooie champagneglazen en laat de bubbels van je favoriete champagne helemaal tot zijn recht komen.

Enjoy the bubbles met jouw eigen bubbel. Want zeg nu zelf, in een mooi glas smaakt alles toch nog eens extra zo goed.

BRING ON THE BUBBLES

Mag het wat meer zijn? 

Verdient jouw mama iets extra speciaals dit jaar?

Ook zij heeft tenslotte een heftig jaar achter de rug, dus nu is dé moment! Zorg voor een cadeau waar ze nog langer van kan genieten met het cadeau-abonnement voor 3 maanden. Zo krijgt je mama gedurende 3 maanden, elke maand 2 nieuwe flessen wijn aan huis geleverd en geniet daarnaast ook nog van 20% korting op onze webshop.

 Woon je nog thuis of breng je je moeder geregeld eens een bezoekje? Win-win! Dan kan jij hier ook zelf maandelijks van meegenieten en onze beste wijnen proeven.

Cheers!

Geef een wijnabonnement cadeau

TIP


Leg samen met je broers of zussen voor een fantastisch cadeau en bezorg je mama een heel jaar lang wijn!

Voor alle moeders dus wel een passend cadeau. Vergeet dan ook zeker niet de andere mama’s die je graag ziet te verwennen! (je tante, je oma, je zus, je nicht of je beste vriendin)

 Wij wensen alle mama’s alvast een hele fijne Moederdag toe met vele glaasjes wijn en bubbels!