GIFT GUIDE

5 must-have gadgets voor wijnliefhebbers

Section
Drop element here!

Het is weer geschenken zoeken geblazen. 

Uiteraard is het allerbeste geschenk voor elke wijnliefhebber simpelweg een wijnabonnement van Our Daily Bottle, maar voor wie een leuk gadget zoekt, geven we hieronder enkele aanbevelingen 

Een prachtige
Riedel decanter

De kunst van het wijn decanteren, is een discipline die de Riedel-familie machtig is. Hun decanters in de meest uitbundige uitvoeringen zijn een must-have voor elke wijn-en kunstliefhebber.

SHOP NOW

Riedel Performance
Tasting Set

De invloed van een glas is erg belangrijk voor de wijnbeleving. Riedel is al jaren gespecialiseerd in varietal-specific stemware en de Performance degustatieset is een echte aanrader en een topcadeau voor wijnkenners. 

SHOP NOW

Wine Not kersttrui
of T-shirt

Alco-ho-ho-holiday.

De kerstdagen worden warmer en grappiger met de ludieke truien en T-shirtcollectie van Wine Not. Bonus, lokaal in Antwerpen gemaakt en de stofjes zijn van een erg hoge kwaliteit. Bij Our Daily Bottle heeft iedereen er eentje!

SHOP NOW

Laguiole
Champagne-saber

Een fles champagne sabreren heeft een hoge coolheidsfactor. Van een Zoro-achtig zwaard tot een keukenmesje. Wie de techniek in de vingers heeft, die kan zelfs sabreren met een Iphone.

Wij zijn fan van de Laguiole saber, die vind je al voor 35 euro.

SHOP NOW

Our Daily Bottle
wijnabonnement

We moeten het er toch bijzetten. Geef het allerleukste cadeau. Een wijnabonnement. Zo blijft kerst net iets langer duren.

Je kan kiezen tussen een abonnement van 3-12 maanden

SHOP NOW