Which netflix show pairs with your favourite wine

Netflix & chilled wine

Oktober is begonnen, dus dat betekent dat spooky season hier is! Niets beter dan Netflix met een glas wijn en een dekentje, toch? Maak je binge-nights nog gezelliger met de perfecte combinatie van je favoriete Netflix-show en je soon-to-be favoriete wijn.

Product image

The Haunting of Bly Manor: horror voor beginners

Oktober schreeuwt om horror. Niet zo'n fan van geesten? We raden je dan aan om naar The Haunting of Bly Manor te kijken, entry level horror. De serie focust zich op een au pair die er langzaam van overtuigd raakt dat Bly Manor ramvol met geesten zit. Word je al zenuwachtig bij de gedachte van geesten, probeer dan je zenuwen te kalmeren met een glas rode wijn. Of een fles... Wij raden Sin Duda aan, een aromatische rode wijn met rood fruit, witte peper en een sterke body. Je kan je er jammer genoeg niet achter verstoppen.

Cobra Kai Never Dies

Fans van The Karate Kid en 80's rockmuziek will LOVE Cobra Kai. 34 jaar later loopt de rivaliteit tussen Daniel Larusso en Johnny Lawrence weer hoog op. Lawrence opent een nieuwe dojo en dat bevalt Larusso niet. Met al die spanningen kan je best een glas wijn drinken. Want trust us, je zult het nodig hebben. We raden Endrizzi Serpaiolo aan. 'Serpaia' betekent slangennest in het Italiaans en dat vonden we net iets te gepast voor Cobra Kai. En vergeet niet: Strike first, strike hard, no mercy!

Founder image
Product image

Lucifer Morningstar, Saint & Sinner

The Lord of Hell has fallen again, maar deze keer viel hij voor rechercheur Chloe Decker. Terwijl Lucifer de tijd van zijn leven beleeft door misdaden op te lossen, kan je genieten van een lekker glas Saint & Scholar Pinot Shiraz. Je zult merken dat de zoete aroma's van lolly's perfect samengaan met het liefdesverhaal van de Sinner en de detective. Maar pas op dat je niet te veel drinkt, anders onthul je al je darkest desires.

Emily on the couch

Terwijl Emily in Paris vol met clichés zit, kun je niet anders dan verliefd worden op haar verhaal. Het is entertainend, soms een beetje te gek voor woorden, maar het belangrijkste is dat het de perfecte afleiding is van ons dagelijks leven is. Op vakantie gaan zit er voor de meesten van ons nu niet in. Maar dankzij Emily in Paris kun je je nog steeds in Parijs wanen op een terrasje met een glas champagne. Of je kan gewoon op de bank blijven zitten en een hele fles Jean Sélèque Champagne drinken. Die keuze laten we aan jou ;)  

Founder image

Klaar voor de marathon? Ga snel naar onze webshop en stay hydrated!