Wijnhoroscoop

Natuurlijk kunnen we het nieuwe jaar niet starten zonder een sappige horoscoop. Wat heeft 2021 in petto voor je? Een nieuw lief of misschien meer geluk? Who knows?

Wat we alvast weten is dat er voor jouw sterrenbeeld een perfecte wijnmatch in de sterren staat geschreven. 

Steenbok

Bordeaux

Steenbok is zelf één van de meest betrouwbare sterrenbeelden en blaakt van discipline. Dit jaar is bordeaux onder de knie krijgen een uitstekende taak voor Steenbok!

Waterman

Biowijn

Watermannen (-en vrouwen) houden van eerlijkheid en puurheid. Biowijnen passen daarom het best in de kelder van Waterman 

Vissen

Zuid-Afrikaanse wijnen

Vissen voelen zich niet altijd thuis op het land. Ze dromen graag weg van godverlaten stranden en woeste zeeën. Dream of Africa.

Ram

Cool climate wines

Rammen bruisen van energie en hebben een echte 'pick-me up' wijn nodig. Wijnen met een vibrerende aciditeit, die vol leven zit, is even sprankelend als de ogen van rusteloze rammen.

Stier

Queen of the grapes, Chardonnay

Stieren zijn volhardend en vastberaden. Ze hebben een wijn nodig die al meerdere watertjes doorzwommen heeft. Chardonnay heeft zijn fanclub en zijn haters. Maar welke wijntrend komt of gaat, hij staat er altijd!

Tweeling

Rosé

Tweelingen zijn speels en jeugdig. Rosé is net als hen erg verleidelijk. Maar laat je niet misleiden door hun frivole karakter. Zowel rosé als Tweelingen hebben een intellectueel kantje met een niet te onderschatten diepgang.

Kreeft

Natuurwijnen

Iedereen weet dat Kreeften creatief zijn. Ze durven buiten hun comfort zone treden en ontdekken graag nieuwe dingen. Kreeft voelt zich het best in de Nieuwe Wereld. Zéker met out-of-the-box natuurwijnen. 

Leeuw

Bergwijnen

Leeuwen zijn ruimdenkend en hartelijk. Ze drinken best wijn van wijngaarden op een hoge altitude. Süd-Tirol met zijn onherbergzame Dolomieten bijvoorbeeld. De Tiroller Gold (Teroldego) van Cantina Endrizzi is ontstaan dankzij een sprookjesachtig liefdesverhaal. Stiekem zal stoere Leeuw deze romantische wijn het einde vinden.

Maagd

Beaujolais

Maagd is eerder bescheiden en verlegen, maar je kan er altijd op rekenen. De Beaujolais is niet meteen het Hollywood van de wijnwereld, maar de wijnen staan als een rots in de branding. Net zoals maagd.

Weegschaal

italiaanse wijnen

Weegschaal is romantisch en charmant. Fluwelen en sensuele Italiaanse wijnen en Weegschaal zijn een match made in heaven.

Schorpioen

bordeaux blanc

Schorpioenen zijn de meest charismatische van alle sterrenbeelden. Iedereen wil wil eens iets gaan drinken met hen. Net zoals deze prachtige witte wijn uit Bordeaux. On-weer-staanbaar.

Boogschutter

avantgarde wijnen

Bij Boogschutter is niets wat het lijkt. Ondoorgrondelijk en intellectueel uitdagend. Niet iedereen zal hem begrijpen en wie er zich aan waagt, gaat met filosofische vragen naar huis. Boogschutters hebben complexe wijnen nodig die niet voor iedereen zijn, maar wie hen een kans geeft, wordt verliefd.

Endrizzi “Serpaiolo
Endrizzi “Serpaiolo
Endrizzi “Serpaiolo

Endrizzi “Serpaiolo" 2019 🇮🇹

€13,50
Endrizzi
Endrizzi
Endrizzi
Endrizzi
Endrizzi
Endrizzi

Endrizzi "Dalis Rosso" 2020 🇮🇹

€12,50
Endrizzi “Teroldego Rotaliano” - Our Daily Bottle
Endrizzi “Teroldego Rotaliano” - Our Daily Bottle
Endrizzi “Teroldego Rotaliano” - Our Daily Bottle

Endrizzi “Teroldego Rotaliano” 2018 🇮🇹

€16,50
Smiley NV Dry Red V3 🇿🇦 freeshipping - Our Daily Bottle
Smiley NV Dry Red V3 🇿🇦 freeshipping - Our Daily Bottle
Smiley NV Dry Red V3 🇿🇦 freeshipping - Our Daily Bottle

Smiley NV Dry Red V3 🇿🇦

€17,50