Word wijnkenner in 30 dagen!

Vanaf 6 april ligt het eerste boek van onze founder, Isabeau Sas, in de winkelrekken van de boekhandels. Wie vieren dit met een niet te missen DEAL

"Santé is een leerrijke must-read voor iedere wijnliefhebber. Zonder enige vorm van snobisme en in simpele bewoordingen transformeert dit boek jou in 30 dagen van een wijnleek tot een wijn geek"

IK WORD WIJNKENNER

*LIMITED TIME ONLY*

 Krijg santé cadeau 

bij je abonnement

Wijn is het mooiste product van de wereld, maar zeker niet het makkelijkste. Daarom schreef Isabeau Sas, een winegeek met passie voor geweldige en betaalbare wijnen, Santé, een toegankelijke en leerrijke must-read voor iedere wijnliefhebber. Zonder enige vorm van snobisme en in simpele bewoordingen transformeert dit boek jou in 30 dagen van een wijnleek tot een wijngeek.

IK WORD WIJNKENNER

BOEK cadeau  twv. €24,99 

bij je 6-maanden abonnement!

12 wijnen over 6 maanden
Elke maand gratis thuis geleverd
Elke maand gratis magazine

Wijnen voor elke dag

TOPCUVÉES VOOR IN HET WEEKEND

Standaard - 6 maanden + gratis wijnboek
Standaard - 6 maanden + gratis wijnboek

Standaard - 6 maanden + gratis wijnboek

LIMITED OFFER

Met deze wijnabonnement box kunt u nieuwe en betaalbare flessen wijn ontdekken die bij uw dagelijkse leven passen.

Kies nu voor dit 6 maanden abonnement en krijg een gratis wijnboek geschreven door founder, Isabeau Sas.

€144,00
Premium - 6 maanden + gratis wijnboek
Premium - 6 maanden + gratis wijnboek

Premium - 6 maanden + gratis wijnboek

LIMITED OFFER

Het perfecte abonnement voor wijnkenners die in het weekend graag een topcuvée open trekken.

Kies nu voor dit 6 maanden abonnement en krijg een gratis wijnboek geschreven door founder, Isabeau Sas.

€204,00

WINE MADe

 EASY 

Elke maand ontdek je bij ons twee nieuwe wijnen. Je wijnbox wordt elke maand gratis geleverd tot aan je voordeur en daarbij krijg je nog eens een leerrijk wijnmagazine, daarin vertellen we het verhaal van de wijnboer en de wijnstreek.

IK NEEM EEN ABONNEMENT

 Bonus 

 santé
wijnboek
CADEAU 

In dit boek beantwoordt Isabeau al je vragen en geeft ze je de belangrijkste tips and tricks die van jou de go-to wijnexpert onder je vrienden maken.

Naast de nodige basiskennis, waaronder de verschillende wijntypes en -karakteristieken, lees je ook waar je op moet letten wanneer je wijn koopt en hoe je hem het best bewaart. Je hoeft eigenlijk niets van wijn te kennen om (verantwoord) van wijn te genieten. Toch zorgen dat beetje extra zelfvertrouwen en wijnkennis ervoor dat jij straks niet langer met je mond vol tanden als het over wijn gaat.

IK NEEM EEN ABONNEMENT

What people say

Sinds enkele maanden trotse klant van Our Daily Bottle. Steeds vlotte levering en zeer lekkere wijnen. Heel leuk om zo nieuwe wijnen te leren kennen.

Cindy deroo

Super service met heel wat leuke, onverwachte extra's. Goeie opvolging al van in het begin met een hele duidelijke communicatie, info over hoe je het beste moet proeven, nadien nog een bedankje, ook nog extra info in de box. Zeker een aanrader. Nu nog een favoriete wijn uitkiezen :-).

Valérie de ketelaere

Elke maand opnieuw een aangename verrassing. Nu nog de gewoonte kweken om die lekkere wijntjes bij te bestellen via de webshop!

joy buelens

3 PERSOONLIJKE
VOORDELEN vAN EEN WIJNCLUBABONNEMENT:

1

Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe persoonlijk uitdaging en de wijde wereld van wijn leren kennen, is dat vast en zeker. Meer wijnkennis, geeft je meer zelfvertrouwen wanneer je wijn koopt.

2

Geen okselvijvers meer in de supermarkt of paniekaanval als je de wijnlijst op restaurant krijgt.

3

Ontwikkel je je geur-en smaakvermogen beter. Het is een soort mindfulness die je bewust maakt van wat er in je glas zit.