#5
redenen waarom je partner wild wordt van wijn
 

1

Le vin crée une réaction intime.

Volgens enkele studies repliceren de aroma’s van wijn, dezelfde chemische reacties als feromonen. Je weet wel die stoffen die er voor zorgen dat je helemaal wild wordt van iemand. Wals de wijn goed rond in je glas en vraag aan je partner om hetzelfde te doen. 

2

Toasten creëert connectie. 
 

Wijn doet ons altijd een beetje stilstaan bij het moment en een toast hoort daar heel erg bij. Neem je tijd en zoek een kort tekstje om even bij stil te staan. Soms raken de meest simpele woorden het diepst en creëren ze een band.

3

Rode wijn doet je schitteren en stralen.

We willen er allemaal goed uitzien en rode wijn zou helpen om de huid natuurlijk te doen stralen waardoor wijndrinkers er aantrekkelijker uitzien. Het is geen magie en de aantrekkelijkheid kan ook omgekeerd evenredig naar omlaag gaan bij teveel wijn. 

4

Wine talk is juicy én sexy!
 

Zeg nu zelf woorden zoals
Vol, robuust, sappig, elegant, zijdezacht, zoet, vlezig, delicaat, body, verfijnd, ...
Wie daar niet hitsig van wordt….

5

Wijndrinkers hebben betere seks.

Volgens een Italiaanse studie zou rode wijn bij vrouwen het seksueel verlangen stimuleren. Vrouwen die twee glazen wijn per dag dronken, hadden een beter seksleven dan vrouwen uit de studie die dat niet deden. Ons advies zou zijn om niet te overdrijven. Een fles delen met je partner is ideaal, twee glazen en dan “gaan slapen” ;)

Amusez-vous bien avec la Saint-Valentin et n'oubliez pas de participer à notre concours ! Si vous êtes très chanceux en amour et moins au jeu, vous pouvez jouer la sécurité et acheter une boîte.