Wines to keep your New Year's resolution

New year, new me! Bij het nieuwe jaar horen maar al te vaak nieuwe goede voornemens. We moeten onszelf niets wijsmaken, de kans dat we deze resoluties met wilskracht alleen kunnen nakomen, is klein. Hier zijn de wine pairings die je nodig hebt om de finishlijn van 2021 te halen. 

GEZONDER DIEET

Sauvignon Blanc

Gezond eten, betekent niet jezelf uithongeren. Het gaat over slimmere keuzes maken. Laat de rijke rode wijnen even links liggen en ga voor een grassige sauvignon blanc. Het is nagenoeg hetzelfde als groene bladgroenten, alleen word je er vrolijker van dan van spinazie.

Geld besparen

Cheap and cheerful wines

Bij Our Daily Bottle is het onze missie om goede betaalbare wijnen te vinden. Drink je regelmatig wijn en hou je van goeie deals, dan is de wijnclub iets voor jou. Je bespaart niet alleen 20% op al je wijnaankopen, je krijgt ook toegang tot exclusieve deals.

Meer reizen

Nieuwe wereld wijnen

Tja, het is niet meteen het jaar geweest van de grote uitstappen. Wijn is een reflectie van een streek, klimaat en cultuur. Reis dus gewoon in je glas. Beter nog, neem een wijnabonnement bij Our Daily Bottle. Dat is elke maand op reis gaan.

Een lief zoeken

Pinot Noir

Relaties zijn goed, maar wijn is beter. Wijn neemt niet teveel plaats in in bed, wijn negeert je berichtjes niet en wijn zit niet te swipen terwijl ze naast je zitten. Zoek romantiek op de juiste plek met een uitmuntende pinot noir bijvoorbeeld.

Minder social media

rosé wijnen

Eindeloos door Instagram en Facebook scrollen heeft nog nooit iemand gelukkiger gemaakt. Stop met je frenemies en ex-crushes te stalken en leef je eigen leven. Bij voorkeur door een rosé bril. 

Een nieuwe taal leren

bordeaux

Het Latijn van de wijn is Bordeaux. De moeder der wijnstreken. Wie de taal van wijn wil leren spreken, begint best bij Bordeaux. Eens je de linker-en rechteroever onder de knie hebt, worden andere wijnstreken plotsklaps duidelijker.