OUR Daily Bottle

OUR STORY

Our Daily Bottle gelooft in familiebedrijven en steunt jonge wijnmakers van over heel de wereld door hun producten te promoten in een bulkwijn gedomineerde wereld. Een goede wijnmaker houdt van zijn terroir en behandelt het met respect voor de natuur en het klimaat. Geen enkele massa-geproduceerde wijn komt in hun portfolio!

Product image

Meet Isabeau,
Founder of Our Daily Bottle

Isabeau Sas is een total wine geek met een passie voor geweldige en betaalbare wijnen. Wijn is de rode draad doorheen het leven van Isabeau terwijl ze in Zuid-Afrika, Bordeaux en California woonde en werkte. Ze merkte op dat de Belgische markt nog niet genoeg deed om jonge wijnmakers en jonge wijndrinkers te ondersteunen.

"Wijnen van boerderijen , niet fabrieken,"

Ze richte Our Daily Bottle bijna per ongeluk op nadat ze een business plan had ingediend voor een wedstrijd georganiseerd door de Vlaamse overheid en in de finale eindigde. Ze leidt het bedrijf nog steeds met een jong team van enthousiaste wijnexperts en ervaren wijnindustrie-entrepreneurs.

Founder image

What our Daily Bottle stands for

01

Duurzaamheid

We werken met kleine duurzame wijnboeren over de hele wereld. Proeven ongeveer 10.000 wijnen per jaar en selecteren alleen de besten!

02

Kwaliteit

We sturen je wijn van hogere kwaliteit aan een betere prijs. Door de tussenhandel te elimineren en de wijn rechtstreeks tot aan je deur te brengen.

03

Leergierigheid

Je drinkt ongelooflijke wereldwijnen die je nergens anders zal vinden! Je leert nog iets bij ook, dankzij een magazine vol wijnweetjes en aangepaste recepten.