COMING SOON...

Logo Fine Wine Gang neg.jpg__PID:7c154f1c-925a-4159-bc1f-d9c067a153d7
The gang has just_.png__PID:470e55a4-22b1-4d69-8ddb-807a70064fc9

Er komen enkele veranderingen aan!

Een Nieuw Hoofdstuk voor The Tasting Room:
Onze fysieke winkel, The Tasting Room, gaat binnenkort verder onder de naam "The Fine Wine Gang."

Wat verandert er? Hoewel de naam nieuw is, blijft de geest van onze winkel ongewijzigd. We blijven een belevingswijnshop waar we je graag en unieke selectie van wijnen en spirits voorstellen. De sfeer, de ervaring en de zorgvuldig geselecteerde wijnen waar je van houdt, blijven het kloppende hart van onze zaak.

Voor degenen met een Tasting Voucher of geplande proeverij, hebben we goed nieuws: je huidige voucher blijft geldig en biedt zelfs meer flexibiliteit. Je kan kiezen om het bedrag aan een masterclass, degustatie of aankoop zowel online als in de winkel te besteden. 

Our Daily Bottle gaat verder op het digitale pad:
Wat betreft Our Daily Bottle, daar verandert weinig. We blijven je online van dienst met dezelfde toewijding en enthousiasme als altijd.

Dit is geen afscheid, maar eerder een evolutie.
Beide concepten krijgen de ruimte om te groeien en zich te specialiseren, ten gunste van jou, onze gewaardeerde klant. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in deze nieuwe fase.

Wijn proeven in Antwerpen

The Tasting Room is de wine tasting showroom van Our Daily Bottle in Antwerpen. Een experience store waar alles in het teken van wijnbeleving staat.

🍷 WINE TASTING:
Proef 6 verschillende wijnen met daarbij gratis hapje en een aangepaste uitleg door onze sommelier aan €25pp - Duur: 1,5 uur.

🍷 PREMIUM WINE TASTING:
Proef 1 glas champagne & 6 verschillende wijnen met daarbij een charcuterieplank en een aangepaste uitleg door onze sommelier aan €40pp - Duur: 1,5 uur.

Teach me, wine master!

Leer je graag iets bij over wijn? Je kan bij The Tasting Room ook terecht voor wijncursussen en begeleide digitale degustaties met de wijnmakers. Maar je kan ook supergemakkelijk op eigen houtje iets bijleren. Je scant gewoon de bijbehorende QR-code boven de wijn naar keuze en de wijnmaker geeft je uitleg in een video.

boek een tasting

Insert, tap, enjoy!

Altijd al gedroomd van een magische oplaadkaartwaarmee je eindeloos je eigen wijnglas kan aanvullen?

Bij aankomst in The Tasting Room in Antwerpen krijg je een magnetische kaart waarop je een geldbedrag kan storten. Met die kaart bedien je jezelf aan de opvallende wijnautomaten.

Je hebt de keuze uit maar liefst 16 verschillende wereldwijnen, waarvan het aanbod maandelijks verandert. Wil je eerst een proevertje? Heb je eerder zin in een klein glas of geef je toch ineens de voorkeur aan een goed gevuld glas? Met een druk op de knop naar keuze tap je instant de wijn én de hoeveelheid die je zelf verkiest.

boek een tasting

Bedrijfsevenement

In The Tasting Room ontvangen wij bedrijven, families en vrienden voor recepties, bedrijfsevents of gepersonaliseerde wine tastings. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte op maat.

contacteer ons voor wijnproeverij

follow THE FINE WINE GANGVRAGEN?
antwerp@finewinegang.be

LOCATIE
Vlaamsekaai 62 antwerp@finewinegang.be
2000 Antwerpen

OPENINGSUREN
WO - ZA
11:00 - 19:00