€ 16,50

Reviews

Sutherland Syrah 2013

Syrah

Pracht van een wijn waar je echt mee kan uitpakken. Uitnodigende zwarte besjes, pruim en hartige kruiden. Mooie textuur en een lange en krachtige finish. Kan je nog even bewaren, maar staat nu ook al klaar om een ‘showstopper’ op je tafel te wezen.

By: Rudi SCHULTZ

 • Zuid-Afrika
 • Stellenbosch
 • Syrah
 • Eco-vriendelijk
 • Diner
 • post image

  SUTHERLAND VINEYARDS

  Sutherland Vineyards maakt deel uit van Thelema Mountain Vineyards. Een familiewijnboerderij in Stellenbosch van de bijzonder sympahtieke Webb familie. Gyles Webb liet zijn accounting job voor wat het was na een glas Puligny-Montrachet (kan gebeuren!) en stichtte één van de meest toonaangevende wijngaarden van de jaren ’90: Thelema. De Zuid-Afrikaanse wijnindustrie heeft veel te danken aan de familie Webb. Ze krikten in hun eentje het imago van de Zuid-Afrikaanse bulkwijnindustrie op door absolute topkwaliteit te leveren.

  MEET THE MAKERS

  Lees meer
 • post image

  LAM IN HET GRAS

  Sarah de Hondt en Adriaan van Looy zijn foodies pur sang die met Hungry for More een blog brengen die veel meer is dan een verzameling recepten. Het is een prachtig online lifestyle magazine dat dit jaar bekroond werd tot beste nieuwkomer op de Belgian Food Blog Awards. Op Hungry for More vind je verhalen over ambacht, creativiteit en authenticiteit. Food, travel en fotografie staan daarbij centraal. Zo gaan ze op zoek naar inspirerende restaurants, eigenzinnige chefs en mensen die gepassioneerd bezig zijn met artisanale producten. Voor Our Daily Bottle pairden ze twee receptjes van eigen makelij met de wijnen van de maand. Een lammetje (het is ten slotte bijna Pasen) voor bij de Zuid-Afrikaanse Syrahs en een lentefris zalmgerechtje voor de witte Corbières en de En La Parra. Laat het jullie smaken!

  Read Recipe

PROBEER DEZE WIJNEN EENS