Je ooit al afgevraagd hoeveel je gemeen hebt met je favoriete wijnen?
Lijkt jouw robuust kantje een beetje op Cabernet Sauvignon of leunt je energieke natuur meer aan bij Riesling of Champagne? Wat je altijd al wilde weten. Was ik een druif, wat was ik dan?
Lees het hieronder!

C
ABERNET: “DE SERIEUZE”

Jij neemt je hobbies erg serieus, wat ze ook zijn. Misschien is het gewoon tuinieren, misschien is het astrofysica, jij zorgt dat je het kleinste detail kent.
Je praat ook graag honderduit over je stokpaardje.
Sommigen zouden je als “a little too much” kunnen beschrijven. Op sociaal vlak kies je liever voor een rustig etentje, je trekt je graag terug met een boek, wel geen roman. Vrienden vinden je soms gesloten, maar als ze geduld hebben en ze je beter leren kennen, beseffen ze dat je het wachten waard bent.

S
YRAH/SHIRAZ: “DE CHARMEUR”

Jij kan knipperen met je ogen of een ontwapenende glimlach op je gezicht toveren en je weet dat je meer gedaan krijgt dan iemand anders. Je bent erg sociaal en graag gezien op feestjes. Je hebt wel een beetje een temperament. Je bent erg intens en passioneel en hebt een gepeperd kantje.

P
INOT NOIR: “DE CHIQUE”

Het moet gezegd, jij hebt goeie smaak. Je kent de regels van de etiquette en je hebt een passie voor lekker eten.
Je bent een echte bourgondiër en vaak de best geklede persoon in het gezelschap. Je kan ook best een ‘heartbreaker’ zijn. Je hebt een zacht, emotioneel en kwetsbaar kantje dat je niet makkelijk aan iedereen laat zien.

C
HARDONNAY: “DE NETWERKER”

Of het nu het nieuwste restaurant of het laatste nieuwtje is, jij hebt er allicht al van gehoord en kent de persoon die er werkt. Jij krijgt alles gedaan en je geraakt overal binnen.
Je hebt een wijze en warme uitstraling en je bent smooth like butter.

S
AUVIGNON BLANC: “DE SOCIAL BUTTERFLY”

Jij leeft volgens het motto, “It didn’t happen if it wasn’t on Instagram”! Of het nu je perfecte fruitige brunch is of een glas knapperige wijn ergens aan de kust, je scoort de likes bij het brede publiek. Je wordt omschreven als levendig en gezellig. Sommigen noemen je misschien oppervlakkig, maar dan kijken ze niet ver genoeg naar je kwaliteiten. Trouwens, wat weten zij en hun schamele volgers?!

R
IESLING: “ZE FIREBALL”

Je vervelen, is je ergste nachtmerrie. Jij gaat van het ene naar het andere project. Je bent levendig met een elektrische persoonlijkheid. Sommigen vinden je vermoeiend, maar wie zin heeft in iets impulsief zoals een pikant etentje, kickboxing of een impromptu trip, die belt jou. Jij plukt de dag, maar gaat ervan uit dat met de tijd je allicht wat zachter en zoeter wordt. Maar vandaag ben jij waar het avontuur op je wacht.

C
HAMPAGNE: “THE LIFE OF THE PARTY”

Jij vindt dat er altijd wel iets te vieren is. Of je nu vroeg opgestaan bent om te gaan lopen of je een toppresentatie gaf op het werk. Elke reden is goed genoeg om jezelf een schouderklopje te geven. Je staat graag in de belangstelling, maar je hebt ook een warme en bruisende persoonlijkheid die je erg speciaal maakt.