Mini burgers met rode biet, geitenkaas, avocado, spinazie en gemarineerde rode uien

Broccardo Tre Pais Barolo

Deze rode wijn combineren wij het allerliefst met deze heerlijke vegatarische burgers! Mini burgers met rode biet, geitenkaas, avocado, spinazie en rode uien, hmm! Een gerechtje met veel smaak, dat uitstekend past bij de lekkere wijn. Geniet ervan!

Mini burgers met rode biet, geitenkaas, avocado, spinazie en gemarineerde rode uien

Ingrediënten - voor 4 personen

- 4 stuks mini hamburgerbroodjes
- 1 gekookte rode biet
- Bettine spread 125 g
- 0,5 avocado
- baby spinazie
- gemarineerde uitjes
- Kiemgroenten
- zout en zwarte peper

Bereiding


1. Besmeer de helften van de mini burgerbroodjes met de geitenkaas spread. Leg de babyspinazie, een plakje in cirkelvorm van een biet, kiemgroenten, plakjes avocado, gemarineerde uien op de bovenkant van het burgerbroodje. Werk de burger af met de tweede helft.

2. De gemarineerde uien maak je als volgt: snijd rode uien in plakjes, leg ze ongeveer 5 minuten in heet water, maak een marinade van 50 ml water en 25 ml appelazijn, een theelepel suiker, een theelepel zout, zwarte peper en laurierblad. Druk de uien stevig aan in een glazen pot, vul die met de marinade, sluit af en laat 24 uur in de koelkast staan.

Spreekt dit recept je aan? Combineer met deze heerlijke wijn!

BROCCARDO TRE PAIS BAROLO

SMAAKPROFIEL: 100% Nebbiolo. 10 maanden houtrijping. Mooi rood fruit in de neus en de mond. Vol en mond vullend, lichte tannines en mooi gestructureerd.

Heb je al een wijnabonnement?
Elke maand 2 wijnflessen aan huis geleverd!

Of op zoek naar een origineel wijn cadeau?
Geef een wijnabonnement cadeau!