Vega burrito’s met falafel en Gruyère

Smiley NV Dry Red V3

Deze rode wijn brengt je sowieso een smile op je gezicht. Zoek je nog een goed gerecht om bij deze wijn klaar te maken? Ga voor deze vega burrito's met falafel en Gruyère. Smakelijk!

Vega burrito’s met falafel en Gruyère

Ingrediënten - voor 4 personen

- 4 medium tortilla’s
- 1 avocado – in reepjes
- 150 gr Le Gruyère
- 12 kleine falafels – ik nam bietenfalafels
- handje walnoten
- 4 el hummus – naturel
- flinke hand verse spinazie
- 2 el honing

Bereiding


1. Bereid de falafels volgens de bereidingswijze. Ik doe dit zelf altijd in de oven met een drupje olie erover. Haal de falafels eruit en leg de tortilla’s ook even in de oven om ze te verwarmen.

2. Beleg de tortilla’s (zie foto hierboven) en sluit af met een honing en walnoten. Rol ze zo strak mogelijk op. Zet ze eventueel vast met een prikkertje als ze niet dicht blijven zitten.

3. Leg de vega burrito’s op een groot wit bord of een lange houten plank. Heb je nog wat kaas over? Snijd dat in reepjes en serveer het erbij op de plank. Plus een schaaltje extra hummus.

4. Hieronder vind je het recept van de cocktail die hier heerlijk bij smaakt.

Spreekt dit recept je aan? Combineer met deze heerlijke wijn!

SMILEY NV DRY RED V3

SMAAKPROFIEL: Rond en een zeer zachte afdronk. Deze wijn is een blend van verschillende jaargangen wat hem een extra complexiteit en diepte geeft. De tannines zijn subtiel maar hebben grip. Een afdronk van viooltjes, Zuid-Afrikaanse biltong en frisse blauwe bessen.

BUY NOW

Heb je al een wijnabonnement?
Elke maand 2 wijnflessen aan huis geleverd!

Of op zoek naar een origineel wijn cadeau?
Geef een wijnabonnement cadeau!