ELKE VRIJDAG
IBIZA VIBES @ THE TASTING ROOM

25/fl Vina Esmaralda & gratis pan con tomate

Taste before you buy!

The Tasting Room is de offline flagship store van Our Daily Bottle.

Heb je een wijn geproefd en ben je er fan van? Dan scan je gewoon de QR-code boven de automaat, waarmee je de fles in één klik in je online winkelmandje plaatst. De fles staat de volgende dag al voor je deur en je moet de flessen niet zelf mee naar huis sleuren: handig.

Toch liever meteen de flessen me naar huis nemen?
Tuurlijk, geen probleem! We hebben leuke tote bags, transportdozen en verassende cadeauverpakkingen!

Section

Insert, tap, enjoy!

Altijd al gedroomd van een magische oplaadkaart
waarmee je eindeloos je eigen wijnglas kan aanvullen?

Bij aankomst in The Tasting Room krijg je een magnetische kaart waarop je een geldbedrag kan storten. Met die kaart bedien je jezelf aan de opvallende wijnautomaten.

Je hebt de keuze uit maar liefst 16 verschillende wereldwijnen, waarvan het aanbod maandelijks verandert. Wil je eerst een proevertje? Heb je eerder zin in een klein glas of geef je toch ineens de voorkeur aan een goed gevuld glas? Met een druk op de knop naar keuze tap je instant de wijn én de hoeveelheid die je zelf verkiest.

Section

Teach me, wine master!

Leer je graag iets bij over wijn? Je kan bij The Tasting Room ook terecht voor wijncursussen en begeleide digitale degustaties met de wijnmakers. Maar je kan ook supergemakkelijk op eigen houtje iets bijleren. Je scant gewoon de bijbehorende QR-code boven de wijn naar keuze en de wijnmaker geeft je uitleg in een video.

Section

LOCATIE
Vlaamsekaai 62
2000 Antwerpen

OPENINGSUREN
DI - WO
10u - 20u

DO - ZA
10u - 23u

CONTACT
jonathan@ourdailybottle.com