Netflix & chilled wine

Welke wijn past bij jouw favoriete serie?

We Netflix & chillen wat af dezer dagen. En let’s be honest: ook de wijn vloeit rijkelijk. Maak jouw binge-avonden nu nog gezelliger met de perfecte combinatie van jouw favoriete Netflix-serie en soon-to-be favoriete wijn.

Product image

La casa de Papel, Sin duda!

De abs van Rio, de lach van Denver, het lef van Tokio … Er zijn genoeg redenen om al vier seizoenen lang crimineel verslaafd te zijn aan La Casa de Papel of Money Heist. Bij deze spannende Spaanse serie kan je niet anders dan je zenuwen kalmeren met een glaasje (oké, flesje) rode wijn. Mag dat Spaanse zijn? Dat moét Spaanse zijn!
Ons voorstel: Sin Duda. Net als de plannen van El Profesor krijgt deze druif ruim de tijd om te rijpen, met een aromatische wijn als resultaat. Rood fruit, witte peper en een stevige structuur; je zou voor minder een kluis… euh fles kraken. 

TOO HOT TO HANDLE blus je best met witte wijn

Vind jij Too hot to handle hilarisch, maar net een beetje too much to handle? Gun je plaatsvervangende schaamte wat verkoeling met een glaasje En La Parra. Deze blend van chardonnay en moscatel heeft hinten van kersen en wilde bessen, een spicy ondertoon en een juicy afdronk. De exotische geuren komen je zo tegemoet. Match made in heaven dus! De kans is groot dat de fles even snel verdwijnt als de vastberadenheid van de vrijgezellen in de Netflix-serie om van elkaars lijf te blijven. If you were in paradise… with these people… and had to resist wine… could you?

Founder image
Product image

Queer eye makes over cara

Queer Eye-marathon en een glaasje rosé? Yaaass henny! Het liefst van al hadden we Jonathan, Tan, Karamo, Bobby en Antoni natuurlijk zelf bij ons in de zetel, maar een fris glaasje pink wine is for sure the next best thing. Van pink gesproken, hoeveel traantjes heb jij al weggepinkt bij de hartverwarmende make-overs? De zachtheid van onze favoriete LGBTQ’ers wordt perfect weerspiegeld in de zachte smaak van deze Cara rosé. She’s giving you peach, she’s giving you red fruit, she’s giving you florals. En dat alles met een subtiele French tuck! Can you believe?

Tiger King: Murder, Mayhem and Magnums

‘Hey all you cool cats and kittens!’ Als fan van true crime, smul jij ongetwijfeld evenveel van Tiger King als… nu ja, de tijgers uit Tiger King van Carole Baskins ex. Er valt van alles te zeggen over de serie, maar één ding staat vast: It’s. A. Lot! De ideale wijn om jou op binge-avonden te vergezellen is dan ook a lot of wine. Onze magnum-flessen to the big cat rescue! Oh ja, wij hebben alvast de titel van de show voor je aangepast naar Tiger King: Murder, Mayhem and Magnums. Exotic, niet?

Founder image
Product image

Gossip girl

‘Hey there, Upper East Siders! Gossip Girl here.’ Er zijn zo van die series waar we maar niet genoeg van krijgen en Gossip Girl staat decadent hoog op dat lijstje. De sprankelende levens van Manhattan’s elite kunnen zich geen betere plus one wensen dan een flesje bubbels. Plof neer in Dan Humphreys loft met een glas Goto prosecco of waan je op date met Chuck Bass met een exclusieve  Jean Sélèque champagne. Blair herself zei het al : ‘I don’t need friends, I need more champagne.’ En gelijk heeft ze! XOXO, Gossip Girl.

Klaar voor de marathon? Ga snel naar onze webshop en stay hydrated!